Doet u mee met ons onderzoek Gebiedsontwikkeling en betaalbare woningen?

Woont of werkt u in Amstel III, Bullewijk of Paasheuvelweggebied in Amsterdam Zuidoost? Of heeft u hier in de afgelopen 5 jaar gewoond of gewerkt? Of gaat u hier in de toekomst wonen of werken? Dan zijn wij op zoek naar u!

Klik op de afbeelding om
een grotere kaart te openen

Over ons onderzoek
Amsterdam heeft een groot tekort aan betaalbare woningen. De Rekenkamer Amsterdam onderzoekt de bouw van betaalbare woningen in de stad. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Amstel III, Bullewijk en Paasheuvelweggebied is het tweede gebied dat we bekijken. Hiervoor hebben we onderzoek gedaan naar de NDSM-werf West in Amsterdam Noord. Voor ons onderzoek willen wij graag de ervaringen horen van mensen die Amstel III (Bullewijk en Paasheuvelweggebied) goed kennen.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van mensen die nu of in de afgelopen 5 jaar in Amstel III (Bullewijk of Paasheuvelweggebied) hebben gewoond of gewerkt of daar binnenkort gaan wonen of werken. Of mensen die op korte afstand van Amstel III (Bullewijk of Paasheuvelweggebied) wonen.

Wat vragen wij van u?
Wij zullen de komende maanden een aantal keer naar uw mening of ervaring vragen, bijvoorbeeld via een korte online enquête.

Aanmelden via contactformulier
U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. Daarna zullen wij contact met u opnemen. Heeft u een vraag aan ons? Laat het aan ons weten via het onderstaande formulier.

Lees onze privacyverklaring waarin staat hoe wij omgaan met uw gegevens.

Rekenkamer Amsterdam
De Rekenkamer Amsterdam doet onafhankelijk onderzoek en ondersteunt hiermee de gemeenteraad bij zijn controlerende taak. Op deze manier willen wij het functioneren van de gemeente verbeteren. Meer weten over wie wij zijn? Klik hier.