Eindbijeenkomst casus NDSM-werf West

In het voorjaar van 2023 ronden wij ons casusonderzoek naar gebiedsontwikkeling en betaalbare woningen op de NDSM-werf West af. Rond deze tijd organiseren wij een eindbijeenkomst op de NDSM-werf West waarin wij onze belangrijkste bevindingen zullen delen. Bent u op de een of andere manier betrokken bij de gebiedsontwikkeling op de NDSM-werf West? Bijvoorbeeld omdat u in het gebied woont of werkt? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd in het casusonderzoek in de NDSM-werf West? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze eindbijeenkomst.

Voorlopig aanmelden via contactformulier
U kunt zich voorlopig aanmelden voor de eindbijeenkomst via het onderstaande formulier. Wij zullen dan contact met u opnemen als de datum, het tijdstip en de locatie van de eindbijeenkomst definitief zijn. Heeft u een vraag aan ons? Dat kan natuurlijk ook, laat het vooral aan ons weten via het onderstaande formulier.

Lees onze privacyverklaring waarin staat hoe wij omgaan met uw gegevens.

Rekenkamer Amsterdam
De Rekenkamer Amsterdam doet onafhankelijk onderzoek en ondersteunt hiermee de gemeenteraad bij zijn controlerende taak. Op deze manier willen wij het functioneren van de gemeente verbeteren. Meer weten over wie wij zijn? Klik hier.