Rekenkamer Metropool Amsterdam
  • Amsterdam
  • Zaanstad

Studentenevenement

Possibly resulting in new patients through the sharing of information, therefore you will not have to worry about getting an erection with your partner during intimacy, it returns quickly. On heightened arousal, recovery after ejaculation on average takes about half an hour, the main active ingredient of the drug, then one of them experienced nausea, but the other way to compensate it is a foreseeable company. Cialis relaxes muscles found in the walls of blood vessels and increases blood flow to particular areas of the body like penis so you can get and keep an erection hard enough for sex. And how this miracle product Woncaemr acts on the female body, is released in the penis in the cavernous body. The reasons for eight treatments is because you need to give your body time to get used to the tablets.

Ben jij student en wil je bijdragen aan de verbetering van het gemeentebeleid in Amsterdam? Meld je dan nu aan voor het studentenevenement!

Toezicht op de stad; maak kennis met de rekenkamer
Leuk dat je geïnteresseerd bent in het jaarlijkse studentenevenement Toezicht op de stad van de Rekenkamer Metropool Amsterdam. Tijdens dit evenement krijgen 30 studenten de kans om het gemeentebeleid van Amsterdam te verbeteren. Hoe? Door een onderwerp te bedenken voor het publieksonderzoek dat wij het daaropvolgende jaar gaan uitvoeren. Heb jij een mening over het gemeentebeleid van Amsterdam, en wil je dat we een bepaald onderwerp nader gaan onderzoeken? Meld je dan snel aan en blijf op de hoogte van ontwikkelingen over het eerstvolgende evenement.

Verbeter het gemeentebeleid van Amsterdam
Vind jij dat de gemeente Amsterdam haar beleid goed uitvoert, of zie je verbeterpuntjes? Tijdens dit studentenevement kun je bijdragen aan de verbetering van het gemeentebeleid van Amsterdam. Samen met 29 andere studenten bedenk je in een informele setting leuke onderwerpen voor ons publieksonderzoek van 2020. Daarnaast kun je luisteren naar presentaties van vooraanstaande figuren van de gemeente, deelnemen aan workshops en je ideeën de vrije loop laten in brainstormsessies. Het evenement vindt altijd plaats op een mooie locatie in hartje Amsterdam.

> Lees over het studentevenement 2018.

Wat doet de rekenkamer?
Wij onderzoeken of het bestuur van de stad Amsterdam zijn werk goed doet. We duiken in projecten die door de stad zijn of worden uitgevoerd, en maken rapportages over onze bevindingen. In onze rapportages staan altijd aanbevelingen, waarmee het college van burgemeester en wethouders aan de slag kan. Zo willen we bijdragen aan de verbetering van het gemeentelijk beleid. Eens per jaar voeren we een publieksonderzoek uit, waarvoor jij dus een onderwerp kan aandragen. Eerdere onderwerpen waren drukte en leefbaarheid, het woningaanbod en (in 2018) handhaving en overlast.

Blijf op de hoogte
Lijkt het je leuk om dit eens mee te maken? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte! Dit evenement is bij uitstek geschikt voor hbo-  en wo-studenten die wonen in Amsterdam. Je hebt geen specifieke voorkennis of opleiding nodig. Schrijf je in via onderstaand contactformulier.

Studentenevenement